Gotink zet maaltijdservice Rosengaerde voort

DALFSEN – Op 11 januari presenteerden meerdere maaltijdleveranciers zichzelf om de maaltijdservice van Rosengaerde Dalfsen voort te zetten. Dit in verband met de sluiting van de grootkeuken en vanwege de verhuizing naar een nieuwbouwlocatie. Medewerkers, cliënten en vrijwilligers besloten dat Gotink Catering de meest geschikte partij was. Gotink Catering uit Deventer heeft al 42 jaar ervaring en heeft onlangs met succes de maaltijdservice van OCO in Ommen voortgezet. Zowel Rosengaerde als Gotink Catering zijn achter de schermen hard aan het werk om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. De maaltijdcliënten mogen zo min mogelijk last hebben van deze verandering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.