FC Ommen eert jeugdkampioenen

0274670_FC_Ommen_-_JO-12.jpg

OMMEN – Een bekend gezegde dicteert ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!’ Ingedachte dit gezegde gaat FC Ommen mooie tijden tegemoet.

De eerste elftallen van de JO11 en JO12 (respectievelijk jeugd onder 11 en 12 jaar) hadden de herfstcompetitie winnend afgesloten. JO11 behaalde de titel in de hoofdklasse. JO12 werd kampioen in de 2e klasse en mag terugkeren naar de 1e klasse. Ook bij JO9-2 kon de vlag in top.

De medailles waren tijdens de wedstrijden op het veld uitgedeeld, maar de kampioensschaal werd het podium opgedragen door de aanvoerders. Nadat diverse foto’s werden geschoten en de bloemen waren uitgedeeld konden de voetbalkanjers genieten van patat en limonade. Zie www.fcommen.nl

Tekst: Willem Lampe

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.