FC Ommen contracteert oefenmeester Johan Splinter

0274677_FC_Ommen_-_Johan_Splinter.jpg
Johan Splinter verbindt zich als trainer van de selectie onder 23 jaar aan FC Ommen. Bestuurslid voetbalzaken Chris de Ronde ziet goedkeurend toe hoe de oefenmeester uit Meppel zijn handtekening plaatst.

OMMEN – FC Ommen heeft Johan Splinter gecontracteerd als trainer voor de jeugd onder 23 jaar. De technische commissie ziet in de ervaren 50-plusser de ideale man om de talenten van de club te begeleiden. Splinter woont in Meppel en is momenteel als hoofdtrainer in dienst van SC Balkbrug (zondag). De voetbaltechnische mensen van FC Ommen zien in Splinter een ideale kandidaat. “Een positief persoon, die veel voetbalervaring meebrengt en volgens ons een goede balans gaat brengen tussen het sociale en sportieve vlak.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.