Extra voorstelling over ‘de MOL die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft!’

0274121_Foto_Mol.jpg

DALFSEN – Zaterdagmiddag 16 maart speelt Meneer Monster vanwege de al uitverkochte eerste middageditie een extra ‘Mol’-voorstelling in theater De Stoomfabriek. Wie voor de eerste show achter het net viste, kan dan vanaf 15.30 uur alsnog genieten van dit inspirerende en amuserende staaltje jeugdtheater.

De winter was lang en Mol komt boven om te kijken of de zon al op is. Maar….wat is dat????? Er valt iets op zijn hoofd!!! Mol schrikt en schudt zijn kop. Wat er op zijn hoofd viel, ligt nu op de grond. Mol schrikt weer. Het lijkt wel poep. Poep? JA, POEP. Echte poep! Mol wordt een beetje boos en roept: Wie heeft dat gedaan? Wie heeft er op mijn kop gepoept? Niemand zegt iets en dus gaat Mol de wereld in op zoek naar de dader. WIE HEEFT ER OP MIJN KOP GEPOEPT ??? Het wordt een hele onderneming en op zijn tocht komt Mol allerlei wonderlijke dieren tegen. Maar die zeggen dat ze het niet gedaan hebben. Mol wordt er moedeloos van. Hij wil het beslist weten en blijft zoeken en roepen. En net als hij ermee wil stoppen…

‘Over een kleine mol…’ is een bijna woordloze Meneer Monster productie. Het is een onderhoudende, vaak komische en soms hilarische voorstelling voor kinderen van twee jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Dalfsen, misschien nog aan de zaal en voorlopig zeker nog via de site

www.theaterdestoomfabriek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.