Egbert neemt na ruim 40 jaar afscheid en gaat met pensioen

DALFSEN – Na meer dan vier decennia nam Egbert afscheid van Jumbo Kamphuis om met pensioen te gaan. Zijn collega’s en vrienden verrasten hem met een afscheidsontbijt, waarbij herinneringen werden opgehaald en goede wensen werden uitgewisseld.

Het was een ware reünie, met een stroom van klanten, voormalige collega’s en leveranciers die Egbert kwamen bedanken en feliciteren. Zelfs de 89-jarige moeder van Ronald kwam langs om Egbert het beste toe te wensen. En de exclusieve rookworsten, speciaal voor de gelegenheid voorzien van een uniek etiket, vlogen letterlijk de deur uit.

Collega’s en Ronald Kamphuis: “Egbert, ontzettend bedankt voor alles wat je voor ons en onze klanten hebt gedaan, meer dan 40 jaar lang. Geniet van je pensioen, je hebt het meer dan verdiend!”

0274124_rookworst_Egbert_met_Pensioen.jpg

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.