Dalvo zomeravondvolleybal

0273618_Dalvo.jpg

DALFSEN – De toernooicommissie van volleybalvereniging Dalvo is gestart met de voorbereidingen van het Albert-Heijn zomeravondvolleybal toernooi. Volleyballiefhebbers kunnen zich aanmelden tot 8 maart.

Het toernooi vindt plaats van 13 t/m 23 mei. Elk team speelt – verdeeld over minimaal drie avonden – acht tot tien wedstrijden van twintig minuten. Na afloop van de laatste speelavond worden de prijzen uitgereikt en is het duidelijk welke teams zich een jaar lang de volleybalkampioenen van Dalfsen mogen noemen. De teams die vorig jaar meededen, hebben onlangs een uitnodiging voor het toernooi ontvangen, maar nieuwe teams zijn uiteraard ook van harte welkom. Voor elke categorie zijn er twee of drie poules met verschillende niveaus. De commissie hoopt weer een gezellig en sportief toernooi te kunnen organiseren en kijkt uit naar alle sportieve prestaties tijdens het toernooi in de Trefkoele . Mail voor meer info en/of aanmelding naar zac.dalvo@gmail.com, of kijk op

zac.dalvo.nl

www.dalvo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.