Christenen voor Israël

OMMEN – Op dinsdagavond 12 maart vanaf 20.00 uur vindt er in Het Baken een speciale avond plaats met ds. Saleem Shalash uit Nazareth. Deze Arabische voorganger begon in 2009 met een klein groepje mensen te bidden in zijn eigen huis in Nazareth, wat uiteindelijk leidde tot de oprichting van een groeiende Arabische kerk. Opvallend is de liefde van ds. Shalash voor Israël en het Joodse volk. Sinds de uitbraak van de oorlog in oktober 2023 heeft hij met zijn gemeente de handen uit de mouwen gestoken om te helpen waar mogelijk.
Op dinsdag 12 maart spreekt ds. Saleem Shalash in Ommen over het thema ‘Kiezen voor het Licht’. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd. De toegang is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk, dit kan via

www.christenenvoorisrael.nl/activiteiten/ds-saleem-shalash-in-ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.