Buurtbuslijn 591 bereikt record aantal passagiers

0273610_Buurtbus_591.jpg

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – Sinds de oprichting in 2012, bereikte buurtbuslijn 591 vorig jaar een record aantal passagiers. Meer dan 17.000 personen maakten in één jaar gebruik van deze lijn, die Dalfsen en Nieuwleusen verbindt. De bus rijdt doordeweeks tussen 7.00 en 19.00 uur en zaterdags tussen 9.00 en 17.00 uur en wordt in stand gehouden door 37 vrijwillige chauffeurs. Het succes heeft echter ook een nadeel: omdat de bus wettelijk niet meer dan acht passagiers mag vervoeren, kan het een enkele keer voorkomen dat niet iedereen kan worden meegenomen. Dit komt overigens maar een enkele keer voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.