Burgemeester Vroomen overhandigt sleutel aan Prins der Piepenplas

VILSTEREN – Tijdens de kerkviering in de carnavalstent in Vilsteren, rondom carnaval bekend als de Piepenplas, ontving Prins Hansi Pansi van de Vlierhoek de sleutel van het Piepenplasdorp.

Burgemeester Vroomen droeg de sleutel in het volste vertrouwen over aan de prins en daarmee is Prins Hansi Pansi van de Vlierhoek tijdens het carnavalsweekend het opperhoofd van de Piepenplas. De drukbezochte carnavalsviering met als thema ‘(G)een moment van rust)’ werd met veel humor voorgegaan door pastor Marga klein Overmeen. Ondanks de happy hour tot in de late uurtjes, kwamen velen op de viering af. Het was een mooie ochtend waarin de kerk en zottigheid elkaar ontmoetten.

Met de sleutel stevig in handen, zal Prins Hansi Pansi van de Vlierhoek de komende week de feestvreugde en het carnavalsplezier in Vilsteren leiden. Het feestgedruis begint op vrijdagmiddag, voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Benieuwd naar het hele programma? Kijk op www.piepenplas.nl

0273216_Vilsteren_sleutel_Piepenplas.JPG

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.