Boerenmarkt in teken van winterkost

VILSTEREN – Op zaterdag 17 februari vindt er opnieuw een Boerenmarkt plaats in Vilsteren. Dit keer staat het thema ‘winterkost’ centraal. Daarnaast zal er een grote houtkachel aanwezig zijn waar bezoekers zich kunnen verwarmen. Vorig jaar vierde de Boerenmarkt haar eerste lustrumjaar. Gedurende de vijf jaar van haar bestaan heeft de organisatie opgemerkt dat er een groeiende belangstelling is voor eerlijk en heerlijk eten van lokale oorsprong. De markt is er iedere derde zaterdag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur. Kijk voor de laatste nieuwtjes op Facebook en X. Of zie

www.landgoedvilsteren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.