Blijspel: Super die super Super

0274428_super_1.jpg

DALMSHOLTE – Toneelvereniging Kunst en Vriendschap staat op 16, 22 en 23 maart op de planken in het buurthuis in Dalmsholte (Dalmsholterdijk 6a) met het blijspel: Super die super Super. De klucht is geschreven door Henk Roede en handelt, zoals de titel al doet vermoeden, over een supermarkt. Aanvang is telkens om 20.00 uur.

Het hoofdkantoor is er achter gekomen dat sinds er aan de overkant een nieuwe megamarkt is gevestigd het filiaal slecht loopt. De omzet is enorm gedaald en daarom stuurt het hoofdkantoor een bedrijfsleider om het filiaal te redden, maar of het personeel hier blij mee is……

Wie verzekerd wil zijn van een plekje kan kaartjes reserveren via telefoonnummer: 0572-372552 (tussen 18.00 en 19.00 uur) of via het email adres: toneeldalmsholte@gmail.com. Kaarten die om 19.45 uur niet zijn afgehaald aan de kassa worden in de vrije verkoop gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.