BC Trefzeker badminton (reünie)toernooi

0273439_Badminton.jpg

DALFSEN – Badmintonvereniging BC Trefzeker houdt op 13 maart een reünietoernooi. Naast oud-leden is iedereen welkom om kennis te maken met badminton. Om niet helemaal ongetraind op de baan te staan, is er de mogelijkheid om op de twee woensdagen voorafgaand aan de reünie (op 28 februari en op 6 maart) de spieren te trainen. Voor junioren van 19.00 tot 20.00 uur en voor senioren is dit van 20.00 tot 22.00 uur. Er zijn een aantal rackets beschikbaar. Deelname is gratis en opgeven kan tot 19 februari via evenement@bctrefzeker.nl, vermeld hierbij naam en leeftijd.

 

Foto: Pixabay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.