Auteurs van ‘het geluksboek’ te gast in het VerhalenCafé

0274392_Trea_links_en_Helga_met_het_geluksboek.jpeg

NIEUWLEUSEN – Op 28 februari om 20.00 uur zijn Helga de Boer uit Nieuwleusen en Trea ten Kate uit Dalfsen, auteurs van ‘Het begint in de zandbak’, te gast in VerhalenCafé Nieuwleusen.

In hun presentatie delen Helga en Trea hun tweejarige reis van het schrijven van hun boek, van Nieuwleusen tot Dalfsen en zelfs naar afgelegen plekken als een berg in Spanje en een boshuisje op Vlieland. Ze vertellen over inspiratie, humor en zelfspot tijdens het schrijfproces.
Hun boek ‘Het begint in de zandbak’, verschenen in 2022, beschrijft de BESTING®-methode, ontwikkeld om mensen te helpen leven en werken vanuit hun unieke talenten. Na de presentatie is er gelegenheid om de auteurs persoonlijk te ontmoeten en vragen te stellen, of om een gesigneerd exemplaar van hun boek te kopen. Toegang tot het VerhalenCafé is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.