Vocalicious verrast door grote belangstelling ‘singing dinner’

0274098_singing_dinner_7.jpg
Leden van Popkoor Vocalicious bedienen en zingen bij het 'singing dinner'.

(Advertorial)

OMMEN – Of het nu komt doordat de inwoners van Ommen graag uit eten gaan of omdat ze zo van muziek houden: feit is dat Popkoor Vocalicious met hun geplande ‘singing dinners’ precies de juiste snaar raakte. De twee geplande avonden voor ‘singing dinner’ waren binnen een week volgeboekt.

Op donderdag 22 februari en op zondag 3 maart presenteert Popkoor Vocalicious dit muzikale diner op de gehele bovenverdieping van Brasserie Tante Pos. Koorleden sluiten aan in de bediening en zingen onder leiding van dirigent en toetsenist Bertus van ’t Foort. “In Ommen is er blijkbaar veel animo voor dit leuke idee, waarbij live muziek en lekker eten wordt samengebracht. Dat heeft ons blij verrast! We keken er al naar uit maar nu hebben we er natuurlijk helemaal zin in. Al die belangstelling motiveert enorm”, zegt Tiny Hoving, voorzitter van Vocalicious’ concertcommissie.

Heartbeat concerten

Genieten van allerlei gerechtjes bij het ‘sharing dinner’ en meezingen en swingen lijkt dan ook een concept dat garant staat voor sfeer en veel gezelligheid. Tiny: “Het is voor ons echt een opmaat naar de twee komende Heartbeat-concerten waar we keihard aan werken. Samen met de Vocalicious Huisband, uitgebreid met gitaristen en blazers, willen we een show brengen die staat als een huis en onze muzikale harteklop laat zien. Heartbeat zit vol seventies en eighties hits in een Vocalicious jasje die we van de planken willen laten spatten. Ik denk dat het daarbij moeilijk is om op je stoel te blijven zitten!”
Een deel van de opbrengst van het ‘singing dinner’ komt ten bate van de Heartbeat-concerten op 22 en 23 maart in theater De Carrousel in Ommen. Kaarten à 15 euro zijn (online) verkrijgbaar via het theater en de Primera-winkel.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.