Goudinkoop Kantoor opent vestiging in Raalte

0273649_Goudkantoor_Raalte.jpg

(Advertorial)

RAALTE/ENSCHEDE – Sinds dinsdag 31 oktober heeft het Goudinkoop Kantoor een vestiging aan de Varkensmarkt 9b in Raalte (een deel van het pand van de oude apotheek). Het familiebedrijf wordt gerund door Joy Kerkes en zijn vader, moeder en zus uit Enschede.

Het Goudinkoop Kantoor heeft sinds 2010 meerdere vestigingen in Oost-Nederland: in Epe, Nijverdal, Vriezenveen, Tubbergen en Borne. En nu dus ook in Raalte. “Sinds de opening van onze locatie in Raalte hebben we al aardig wat mensen mogen ontvangen”, vertelt Joy. “We kopen oude juwelen van zilver of goud in. Denk aan horloges, ringen en kettingen. Beschadigd of kapot; ze zijn nog steeds geld waard. Ter plekke controleren we de juwelen op echtheid en doen we gratis een vrijblijvende taxatie. We hebben geen verplichting tot verkoop.” Als extra service voor senioren komen Joy en zijn moeder eventueel ook aan huis. “Momenteel is het zeer rendabel om sieraden in te leveren die toch maar ergens in huis liggen”, vertelt Joy. “De goudprijs is nog nooit zo hoog geweest.”
Het Goudinkoop Kantoor in Raalte is te vinden aan de Varkensmarkt 9b, tel. 06-41085211. Het kantoor is elke dinsdag en donderdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.