Zoekplaatje

0272160_Zoekplaatje.jpg

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Eindelijk was er een weekje ijs om te schaatsen. Op de ijsbaan, op ondergelopen weilanden en zelfs in de Sahara heeft de jeugd en hebben veel volwassenen hun beste kunsten kunnen vertonen. Op 29 januari 2006 werd er op de ijsbaan in het Laar, gerund door de ijsvereniging de Doorloper, ook volop geschaatst door oud en jong. Maar wie staan er op de foto? Graag zou de fotowerkgroep de namen willen weten van de dame links en de twee kinderen rechts, die aanstalten maken zich op het ijs te begeven.

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-03 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen, Den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur zijn belagstellenden van harte welkom op dit adres. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via www.museum-ommen.nl. De werkgroep dankt Chloë Vos hartelijk voor haar reactie op zoekplaatje 2024-01.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.