Vrijwilligers steunen actie Voedselbank

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – Vele vrijwilligers hebben zich gemeld om de Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen te helpen tijdens de actieperiode van 29 januari tot en met 4 februari.

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari zetten de vele vrijwilligers zich in. In samenwerking met Albert Heijn Dalfsen en Nieuwleusen vragen zij klanten om producten te kopen en te doneren aan de Voedselbank. Deze vrijwilligers hebben gereageerd op oproepen in de lokale media om zich enkele uren beschikbaar te stellen.

Houdbare producten

Zij overhandigen klanten van beide supermarkten een ‘boodschappenlijstje’ met daarop diverse houdbare etenswaren en verzorgingsproducten. Deze producten worden centraal tentoongesteld in beide vestigingen.

De actie is bedoeld voor inwoners van Dalfsen en Nieuwleusen (en de kernen Oudleusen en Hoonhorst) die een beperkt budget hebben en die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Momenteel gaat het om ruim 70 adressen, variërend van eenpersoonshuishoudens tot gezinnen met meerdere kinderen die wekelijks een voedselpakket ontvangen. Met deze actie worden essentiële dagelijkse producten voor hen ingezameld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.