Voetbaltassen voor het vierde van SC Lemele

0271049_Lemele_-_4.jpg
Het vierde van SC Lemele werd door Bruggeman Mechanisatie verrast met nieuwe sporttassen. Hopelijk gaan er na de winterstop wat meer wedstrijdpunten in de nieuwe tas dan voor de jaarlijkse onderbreking.

OMMEN – Het vierde team van SC Lemele heeft onlangs nieuwe sporttassen ontvangen van Bruggeman Mechanisatie, een firma die het hoofdkantoor heeft in Broekland en een dependance in Lemele.

Namens Bruggeman Mechanisatie was bedrijfsleider Arnoud van Vliet aanwezig om de bedankjes en een bloemetje in ontvangst te nemen.
Elftal en begeleiding zijn Bruggeman Mechanisatie zeer erkentelijk voor deze investering, die zich in de tweede competitiehelft moet uitbetalen. Het is en blijft beregezellig op en rond ‘het vierde’, maar sportief laat het te wensen over. De ploeg heeft momenteel de rode lantaarn stevig is handen en wil dat kreng liefst zo snel mogelijk kwijt. Er zal dus meer gewonnen moeten worden. De sportieve geste van Bruggeman lijkt een goede investering. Mogelijk kunnen in 2024 wat meer punten in de ruime, comfortabele sporttassen worden ondergebracht dan in de eerste competitiehelft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.