Viertal nieuw soort diensten in de Gereformeerde Kerk

OMMEN – Dit jaar start de Gereformeerde Kerk aan de Bouwstraat met een nieuw soort diensten. In Witharen zijn verschillende groepen een paar jaar geleden begonnen met de ‘Noaberkerk’. Dit bleek erg succesvol te zijn, waardoor er ook in Ommen veel animo is om dergelijke diensten te organiseren.

In de Gereformeerde Kerk wordt daarom gestart met een viertal ‘ontmoetingsdiensten’. Deze hebben een eigen én een eigentijds karakter, gelijk aan de ‘noaberdiensten’. Ze zijn bovendien uitnodigend om mensen mee naar toe te nemen. Bij de eerste ontmoetingsdienst met het thema ‘Wees Jezelf’ is goochelaar Jan aanwezig, hij stelt de vraag: ‘Wie ben jij?’ Een boeiende vraag die mensen steeds weer bezig houdt. Iedereen vindt het belangrijk zichzelf te zijn, maar op social media is vooral een ‘buitenkant’ te zien. Ook worden mensen gepest en gaan er velen gebukt onder een minderwaardigheidsgevoel. Deze eerste ontmoetingsdienst vindt plaats op zondag 14 januari en het begint om 16.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.