Veel animo voor eindejaarsborrel sponsoren FC Ommen

0271056_Eindejaarborrel_FC_Ommen_-_1.jpg

 

OMMEN – Grand Café De Veghte was op de laatste donderdag van het jaar de locatie voor de eindejaarsborrel voor de sponsoren van FC Ommen. Rond 18.00 uur hadden zich zo’n zestig mensen verzameld in deze fraaie horecagelegenheid aan de Vechtkade.

De avond werd geopend door Michel Neppelenbroek. De voorzitter van de sponsorcommissie van de voetbalclub heette eenieder van harte welkom en bekende aangenaam verrast te zijn dat er zoveel sponsoren de moeite hadden genomen om aanwezig te zijn. Ook deed de preses een tweetal mededelingen; ten eerste dat de sponsoren dit jaar geen kerstattentie krijgen. Het bedrag wat hiermee gemoeid is wordt geschonken aan de jeugdafdeling van de club, die graag lichtgevende doeltjes wil aanschaffen. Neppelenbroek onderbouwde dit besluit met een ultrakort, maar waterdicht motto, “de jeugd heeft immers de toekomst.” Verder werd aangegeven dat de sponsoren die lid zijn van de ondernemersclub uitgenodigd zijn om op 10 februari van het nieuwe jaar mee te gaan met de bus naar Erve Asito in Almelo, om de wedstrijd Heracles – Vitesse bij te wonen.

Na deze ‘huishoudelijke’ mededelingen, was er ruimschoots de gelegenheid om onderling te netwerken en om gezellig met elkaar bij te kletsen. Ook voor de innerlijke mens werd goed gezorgd. Zo serveerde Grand Café de Veghte rijkelijk gevulde erwtensoep, broodplankjes, warme hapjes en als afsluiter een overheerlijk broodje beenham. Rond half tien werd iedereen bedankt voor zijn of haar komst en kon er nog ‘een laatste drankje’, om het af te leren, worden besteld. En zo kwam er een einde aan een geweldige avond, anders gezegd: een goed verzorgde eindejaarborrel voor de onmisbare sponsoren van FC Ommen.

www.fcommen.nl

Tekst/Foto: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.