USV JO12-1 zaalkampioen!

0272188_USV_JO_12_zaal_kampioen.jpg
De kampioenen v.l.n.r. Staand: Kay Huzen (leider) Daan Eggink Lennan Zoer Mick Malenstein Liam van Voorst Hyab Afewerki Tesfay Gerjan van Voorst (leider) Jurre Eissen en Martijn Verkleij (leider). Zittend: Jesley Vos Lars Slager en Tijze Huzen. Liggend: Steffan Verkleij.

NIEUWLEUSEN – Tijdens de afgelopen weken gespeelde zaalvoetbalcompetitie, bleef USV JO12-1 ongeslagen. Maar liefst zeven van de acht poulewedstrijden werden gewonnen, één wedstrijd eindigde gelijk. Ook de doelcijfers waren overtuigend: 22 voor en slechts 4 tegen. Na ontvangst van de winnaarsmedaille in de sporthal in Raalte, gingen de kampioenen terug naar sportpark Hulsterlanden. Daar stond in het clubgebouw een welverdiende traktatie klaar van de Supportersvereniging USV.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.