USV gaat voor de punten tegen Buinen

DALFSEN – Nadat afgelopen weekeinde de 94e verjaardag van de club werd gevierd, hervat USV komende zondag weer de competitie. Dan staat op sportpark Hulsterlanden de inhaalwedstrijd tegen Buinen op het programma. Het verschil op de ranglijst tussen nummer 3 Buinen en USV (4e) is één punt, maar de Drentse ploeg heeft twee wedstrijden minder gespeeld. Om Buinen in het vizier te houden heeft USV dus de volle winst nodig in dit subtop-duel. Aanvang14.00 uur.

Als voorbereiding op deze vroege herstart van het seizoen oefende USV vorige week in Slagharen tegen EMMS en verloor nipt met 3-2 (Jort Kouwen, Leon Kooiker). Dinsdagavond 16 januari oefent USV nog een keer. Dan is Avereest de tegenstander. Aanvang 20.00 uur op sportpark Hulsterlanden.

Zondag ook darts bij USV
Ook de dartsliefhebbers komen zondag 21 januari aan hun trekken bij USV. De Supportersvereniging organiseert dan voor de 19e keer het Darttoernooi. De deelname is gratis. De inschrijving voor deelname sluit op de toernooi dag om 12.30 uur. Vanaf 13.00 uur worden de eerste pijlen gegooid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.