Unieke uitgave: ‘Eerlijke verhalen, Boer en Burger aan het woord’

0272715_boek.jpg

OMMEN – De Stichting Samenleving Landbouw en Natuur kondigt met trots de uitgave ‘Eerlijke Verhalen, Boer en Burger aan het woord’ aan.

Het boek biedt een unieke inkijk in de diversiteit van de Nederlandse boeren en hun verbinding met de maatschappij. Het boek circuleert al in de Eerste en Tweede Kamer en in provinciehuizen en wordt bovendien door bedrijven als relatiegeschenk gebruikt. Het bevat tevens foto’s van prominenten. Auteur Wim van der Heide wil de nabije omgeving de kans bieden om het boek aan te schaffen tijdens twee afhaaldagen. Deze vinden plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari, van 10.30 tot 17.00 uur, op het adres: Oude Woestendijk 1 in Ommen. De prijs per stuk is 30 euro. Belangstellenden kunnen contant of via een tikkie afrekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.