Subsidie voor evenementen en initiatieven aan te vragen tot 15 januari

 

DALFSEN – Tot 15 januari 2023 kan iedereen een aanvraag indienen voor twee subsidies: de Evenementensubsidie (voorheen gemeentepromotie) en subsidie voor Initiatieven uit de samenleving.

De subsidieregeling Evenementensubsidie is gericht op cultuur, natuur, historie, economie, sport en recreatie. De gemeente Dalfsen wil initiatieven stimuleren die zorgen voor promotie van de gemeente Dalfsen in Nederland, die bijdragen aan een groeiende economie in Dalfsen en die gericht zijn op de bezoekers van Dalfsen. Projecten of activiteiten op het gebied van leefbaarheid, culturele ontwikkeling en ruimtelijke kwaliteit binnen de gemeente Dalfsen kunnen in aanmerking komen voor een subsidiebijdrage. Dit hoort bij de zogenoemde subsidie ‘Initiatieven uit de samenleving’. Met deze subsidieregeling wil de gemeente Dalfsen initiatiefnemers stimuleren tot samenwerking, vernieuwing en enthousiasme.
Alle informatie over de subsidies is te lezen op www.dalfsen.nl/subsidies-cultuur-recreatie-sport-en-welzijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.