Start leesclubs in Ommen

OMMEN – Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, kan op donderdag 11 januari kennismaken met de leesclubs van Senia in de bibliotheek. Om 13.30 uur is er een bijeenkomst moderne literatuur en om 15.30 uur kunnen geschiedenisliefhebbers terecht voor informatie. In een leesclub worden dezelfde boeken gelezen en samen besproken. Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken. Van de gekozen boeken ontvangen leden leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen. Hiermee zijn de besprekingen verdiepend en inspirerend. Kijk voor meer info op

www.senia.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.