Slijterij Dikkers & Herqua organiseren Après-ski weekend

Roel Rouwerink (l) en Frits van der Veen

HOOGEVEEN – Het wintersportseizoen is in volle gang! Wekelijks gaan er vele Nederlanders naar de Alpenlanden en dat merkt Herqua. Het is lekker druk en soms zelfs zo druk dat klanten eventjes moeten wachten. “Er is eerder een après-ski weekend georganiseerd en dit was een groot succes”, vertelt Roel. Klanten zijn enthousiast, komen in de vakantiestemming en daar hoort natuurlijk een lekker drankje bij! Daarom is Dikkers het gehele weekend aanwezig bij Herqua.

Het weekend van 20 en 21 januari organiseren Dikkers en Herqua een Après-ski weekend. Bezoekers kunnen onder het genot van een glaasje champagne, bier of schnaps hun ski- of snowboardartikelen scoren. Trek gekregen van al dat shoppen? Ook de welbekende broodjes knakworst zijn er weer! Dit allemaal terwijl Herqua je alvast warm maakt voor de wintersport met heerlijke Après-ski muziek

Profiteer van unieke acties

De skibeurs is verspreid over 2 verschillende dagen, zaterdag 20 en zondag 21 januari. Dit hele weekend is er genoeg te zien en beleven, dus kom gezellig naar Herqua Sports in Hoogeveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.