Show om je vingers bij af te likken, voor jong (6-10 jr) en oud(ers)

0272655_Foto_De-Verrukkelijke-Kinderbakshow-.jpg

DALFSEN – Op zaterdag 10 februari om 15.00 uur brengt De Stoomfabriek de Verrukkelijke Kinderbakshow naar Dalfsen. Een betoverende theatershow, die zowel ouders als kinderen zal verrassen en inspireren.

In de ‘Verrukkelijke Kinderbakshow’ vertellen thuisbakker Rutger van den Broek en theatermaker Mark Haayema alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot een vette botercr√®me. En dat is nog niet alles. Oma Bakker komt ook langs om haar geheime grootmoedersrecepten te onthullen voor de lekkerste cake.

Jumbo Kamphuis

Kinderen mogen ruiken, proeven, luisteren, kijken en zelfs voelen. De Volkskrant-Kidsweek geeft de show een score van maar liefst vierenhalf uit vijf sterren. Dat is bijna net zo goed als een magische tovertruc. Ze zeggen zelfs: “Het is een show om je vingers bij af te likken.” Jumbo Kamphuis steunt deze show. Dat betekent wanneer de show voorbij is, iedereen een supercoole Jumbo tas mee naar huis krijgt. Het is een avontuur om nooit te vergeten. Rutger van den Broek en theatermaker Mark Haayema kunnen haast niet wachten om iedereen te zien.
Kaarten kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar bij Primera Dalfsen en via de site

www.theaterdestoomfabriek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.