Schietsport huldigt kampioenen en jubilarissen

0271678_Schietsport.jpg

NIEUWLEUSEN – Maandagavond 8 januari tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van Schietsport Vereniging Nieuwleusen zijn onder andere de clubkampioenen gehuldigd. Kampioen LG-opgelegd: Danielle Kragt 387,37 punten, LG-B-klasse: Eddie Brinkman met 333,64 punten, LG-Dames: Frederiek Kragt 301,78 punten, LP-Opgelegd: Klaas Vonder met 369,07 punten, LP-A-klasse Jan Groen met 342,62 punten, B-klasse: Eddie Kragt met 336,91 punten. Albert Meijer trofee: Eddie Kragt met 64,71 punten. Ben Mulder 50 trofee: Gerrit Boerman (36,95 pluspunten). Kruisboog: Jan Bijker met 87,20 punten.
Ook waren er het afgelopen jaar drie jubilarissen, te weten: Bernhard Bredewold, hij is 12,5 jaar lid, Gerard Slager is 25 jaar lid en last but not least, Gerard ten Kate en Dick van Berkum die respectievelijk het 55 jarig lidmaatschap én het 56 jarig lidmaatschap hebben aangetikt. Een uitzonderlijke prestatie en voor het bestuur reden te meer om hen te benoemen tot erelid en de bijbehorende oorkonde te overhandigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.