Overhandiging tekening Julia Schepers aan burgemeester Erica van Lente

0272098_Overhandiging_tekening_Julia_Schepers_aan_Erica_van_Lente.jpg
Overhandiging tekening Julia Schepers aan Erica van Lente.

DALFSEN – Vandaag kreeg burgemeester Erica van Lente een portrettekening van zichzelf overhandigd door Julia Schepers, die de tekening ook maakte.

Julia (12) uit Dalfsen tekent al bijna haar hele leven. Van vrijdag 19 januari tot woensdag 28 februari 2024 exposeert ze met haar werk in de foyer van het gemeentehuis in Dalfsen. U bent welkom om de expositie te bekijken tijdens openingstijden van het gemeentehuis.
“De tekeningen van Julia zijn bijna levensecht. Heel bijzonder dat ze op haar leeftijd zo creatief is en ontzettend goed kan tekenen. We zijn blij dat we haar werk mogen laten zien op het gemeentehuis”, aldus burgemeester Van Lente.

Julia zit in de eerste klas van het VWO op het Agnieten College in Nieuwleusen. Naast school tekent en voetbalt ze graag. Dit heeft ze kunnen combineren door een aantal portretten van voetballers te maken. Onder andere die portretten én het portret van Erica van Lente zijn tijdens de expositie in het gemeentehuis te bekijken. Julia Schepers tekent met grafietpotloden en houtskool.

Het werk van Julia is ook te bekijken op haar Instagram: juliaschprs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.