Opbrengst kerstbomenactie voor Hospice Dalfsen

0272082_Hospice_Dalfsen.jpg

DALFSEN – In de maand december brachten vele vrijwilligers van de kerstbomengroep SV Dalfsen zoveel mogelijk kerstbomen aan de man. Dat deden ze op het grasveld naast de katholieke kerk. De gehele opbrengst was bestemd voor SV Dalfsen, de katholieke kerk én Hospice Dalfsen.
Aan Hospice Dalfsen – een bijna-thuis-huis waar gasten in de laatste fase van hun leven met warmte en betrokkenheid verzorgd worden – konden Bennie Heun en Jerry Ruiterkamp een cheque van maar liefst 1.250 euro uitreiken. Deze werd dankbaar in ontvangst genomen door Diny Laarman van Stichting Vrienden van Hospice Dalfsen en Joyce Nap-van Oortmarssen, coördinator van Hospice Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.