Oefenduels Dalfser voetbalclubs

0271250_voetbal.jpg
Archieffoto

REGIO – Ter voorbereiding op de tweede helft van de competitie maken de spelers van diverse teams de spieren weer los. ASC’62 oefent komende zaterdag om 12.00 uur thuis tegen SDOL. S.V. Dalfsen speelt dinsdagavond om 20.15 uur een wedstrijd tegen DVC Dedemsvaart. V.V. Hoonhorst gaat zondag op bezoek bij DAVO in Deventer, aanvang 14.00 uur. V.V. Lemelerveld gaat dinsdagavond op bezoek bij Hardenberg’85. De wedstrijd begint in Hardenberg om 20.15 uur. SV. Nieuwleusen oefent thuis tegen Hatto Heim. De Hattemers komen uit in de 2e klasse H en staan op de 9e plaats met 13 punten uit 10 wedstrijden. De wedstrijd op ’t Klaverblad begint om 14.30 uur en USV speelt dinsdagavond tegen zondag 2e klasser EMMES. De wedstrijd beging in Slagharen om 20.00 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.