Nieuwjaarsconcert in de Sint Willibrordus

VILSTEREN – Kamerkoor Salland geeft op zondag 14 januari een nieuwjaarsconcert in de Sint Willibrordus kerk. De kerk is open om 14.30, het concert begint om 15.00 uur.

Dirigent Henk Ophoff heeft een gevarieerd programma samengesteld waarbij terug én vooruit gekeken wordt. Het kamerkoor vertolkt werken van Howells, Händel en J.S. Bach. Van Mendelssohn zingt het koor het bekende en geliefde ‘Hear my prayer’. De indrukwekkende solopartij neemt Tom Mol voor zijn rekening, hij is sopraan bij het Jongenskoor Dalfsen. Verder verzorgt Adriaan Koops de intermezzo’s en de begeleiding. Na afloop van het concert zijn bezoekers welkom in het Landgoedcentrum, waar het haardvuur knappert en een drankje besteld kan worden. Een kaartje kost in de voorverkoop 12.50 euro en aan de kerk 15 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis). Zie

www.landgoedvilsteren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.