Nationale Voorleesdagen mét een verrassing bij de bieb in Ommen

0271717_Help-Een-verrassing-1.jpg

OMMEN – Vanaf woensdag 24 januari staat Nederland een week lang in het teken van voorlezen. Op allerlei manieren en op zo veel mogelijk plekken komt voorlezen onder de aandacht. De Bibliotheek Salland verzorgt uiteraard ook activiteiten in de vestiging Ommen op woensdag 24 januari.

Voorlezen is niet alleen een fijn moment samen, het is ook leerzaam. Het is een warme activiteit tussen (groot)ouders en kinderen. Het is leuk om te doen en versterkt de band. Bovendien stimuleert voorlezen de taalontwikkeling en fantasie van kinderen en vergroot het de woordenschat. Om het moment van voorlezen te stimuleren heeft Bibliotheek Salland tijdens de start van de Nationale Voorleesdagen een verrassing rondom het Prentenboek van het jaar 2024: Help! Een verrassing, geschreven en geïllustreerd door Miriam Bos. Peuters, kleuters, ouders, grootouders en belangstellenden zijn van harte welkom!
Het boek gaat over verrassingen, vriendschap, verschillend zijn, fantasie en iets spannend vinden. Herkenbaar en spannend voor kinderen, want verrassingen zijn leuk, juist omdat je nooit weet wat je kan verwachten. Net als August in het boek, krijgen de kinderen in de bibliotheek een verrassing. Tip: neem een servetje mee! Het begint om 15.00 uur.

www.bibliotheeksalland.nl/verrassing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.