Leer sjoelen als een kampioen..!

0271926_Leren_sjoelen_als_een_kampioen.jpeg

OMMEN – Op 24 januari geeft Nederlands kampioen sjoelen Grietje van de Veen van 10.00 tot 12.00 uur een sjoelworkshop in de activiteitenruimte van het Inloophuis aan de Strangeweg in Ommen.

Sjoelen gaat veel verder dan een simpel tijdverdrijf. Het is een sociale sport die verbindt, ontspant en uitdaagt. Het vergt de nodige concentratie en techniek om de schijven op de juiste manier in de juiste vakken te schuiven.

Naast de workshop geeft Grietje ook sjoellessen, deze zijn toegankelijk voor iedereen die beter wil leren sjoelen. De lessen worden gegeven op 21 februari, 20 maart en 17 april en deelname is gratis. Stuur een mailtje naar inloophuisommen@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.