KokkieBikes: nieuwe eigenaren, dezelfde kwaliteit en service

(Advertorial)

LEMELERVELD – KokkieBikes heeft sinds 1 januari niet één, maar twee nieuwe eigenaren! Na twintig jaar KokkieBikes met succes te hebben geleid, was het voor Vincent Kok tijd om een stapje terug te doen.

De nieuwe eigenaren, Jeroen Poppe en Jan Odink, zijn zelf grote fietsliefhebbers en weten waar ze over praten. Wie toe is aan een nieuwe fiets of aan onderhoud van de fiets is bij KokkieBikes aan het juiste adres! Het is de fietswinkel met de beste kwaliteit en service in Lemelerveld en omstreken. Het assortiment is groot, of je nu houdt van e-bikes, racefietsen, mountainbikes, gravelbikes, triatlonfietsen of toerfietsen, KokkieBikes heeft het allemaal. En natuurlijk ook alle accessoires die nodig zijn om optimaal van de fiets te kunnen genieten.

Bij KokkieBikes staat het vertrouwde team klaar met deskundig advies en persoonlijke aandacht. “We helpen je graag om de fiets te vinden die perfect bij jou past. Of je nu een beginner bent of een gevorderde, of je nu voor je plezier fietst of voor de sport, of je nu een klein budget hebt of wat meer te besteden; bij KokkieBikes slaag je altijd. Dus kom naar onze winkel aan de Kerkstraat 31a in Lemelerveld en ontdek zelf waarom KokkieBikes de fietswinkel voor jou is. We verwelkomen je met een glimlach”, aldus Jeroen Poppe en Jan Odink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.