Kennismakingscursus tafeltennis

DALFSEN – DTV’84 start wederom met een gratis kennismakingscursus tafeltennis. In de zaal aan het Smidswegje 4 in Dalfsen kunnen belangstellenden op vier donderdagavonden vanaf 19.30 uur uitproberen of tafeltennis bij hen past. De vereniging heeft leden tussen 18 en de 88 jaar oud die allen genieten van het mooie spel. Het is mogelijk om door te stromen naar competitieverband, maar meedoen voor de ontspanning en gezelligheid kan ook. De avonden van de kennismakingscursus zijn op 25 januari, 1 februari, 8 februari en op 15 februari in clubgebouw ‘De Doorbraak’, Smidswegje 4 (steegje naast Jumbo). Aanmelden is mogelijk (voor 22 januari) via email: mattheschuurmans@gmail.com of bel naar: 06-20802029. Zie ook

www.dtv84.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.