Inzamelactie winterkleding voor asielzoekers

0271470_vluchtelingen.jpg

DALFSEN/LEMELERVELD – Vanaf 16 januari tot 29 maart 2024 vangt de gemeente Dalfsen 120 asielzoekers op in Lemelerveld. In verband met het koude weer hebben deze mensen behoefte aan warme kleding en schoenen.

Kledingbank Nieuwleusen, Vluchtelingenwerk Dalfsen en het Rode Kruis hebben daarom de handen ineengeslagen en willen mensen in nood voorzien van warme kleding en schoenen. Wie goede en gewassen winterjassen (mannen, vrouwen en kinderen), sjaals, handschoenen en mutsen, praktische warme schoenen (sneakers en wandelschoenen) en XXL-dameskleding, heren- en kinderkleding heeft en deze zelf niet meer gebruikt, kan ze inleveren bij één van onderstaande adressen. Joggingbroeken en -pakken en fleece kleedjes zijn overigens ook welkom.

Tot en met 14 januari kan de kleding worden ingeleverd bij:

* Kledingbank Nieuwleusen, De Grote Markt 44 in Nieuwleusen.
* Miny Lindenboom, Ruitenborghstraat 40 in Dalfsen (op de veranda achter het huis aan de zijde van het Pleijendal).
* Ben en Agnes Schrijver, Kerkstraat 8 in Lemelerveld (graag aanbellen of bij de voordeur zetten).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.