Home-Start is thuis in gezinnen

0272171_Homestart.jpg
Wilhelmien Krop coördinator Home-Start Dalfsen (r) en Marit van der Kolk stagiaire ‘Social Work’.

DALFSEN – In elke fase van het ouderschap kunnen zich uitdagingen voordoen, of het nu gaat om opvoedingsvragen, ziekte of spanningen in het gezin. Home-Start Dalfsen begrijpt dat deze momenten overweldigend kunnen zijn en biedt een helpende hand voor gezinnen die wat extra ondersteuning nodig hebben.

Ieder gezin kent wel periodes waarin het even niet zo soepel loopt. Dit kan gepaard gaan met twijfels over de opvoeding van de kinderen of andere uitdagingen die het gezinsleven beïnvloeden. Home-Start Dalfsen wil gezinnen laten weten dat ze er niet alleen voor staan en biedt een luisterend oor, praktische hulp en bruikbare tips. Zo kan een vrijwilliger van Home-Start Dalfsen een waardevol steuntje in de rug bieden. Of het nu gaat om het delen van ervaringen, het geven van praktische hulp of het verstrekken van handige tips. De hulp is beschikbaar voor gezinnen met opgroeiende kinderen tot en met 17 jaar, vanaf de zwangerschap.

Verder brengt de ondersteuning van Home-Start geen extra kosten met zich mee. Dit komt doordat de begeleiding wordt geboden door vrijwilligers die hun tijd en expertise belangeloos inzetten. Gezinnen die behoefte hebben aan ondersteuning van Home-Start Dalfsen kunnen contact opnemen met Wilhelmien Krop via: w.krop@stdekern.nl of bel naar: 06-83974604.

www.home-start.nl/dalfsen/home

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.