Het Vechttoneel presenteert: Operatie suikeroom

0271929_foto_vechttoneel_2024_l1.jpg

REGIO – Op drie verschillende data en plekken brengt toneelvereniging Vechttoneel de klucht Operatie suikeroom van Hub Fober ten uitvoer. De eerste uitvoering is op 24 februari in De Wiekelaar in Oudleusen, de tweede op 9 maart in MFC Trefpunt in Balkbrug en op 15 maart speelt het Vechttoneel in de Carrousel in Ommen. Deze onvervalste klucht handelt over een steenrijke suikeroom uit Amerika die naar de kliniek van zijn petekind komt voor een harttransplantatie. Hij brengt een ruilhart mee in een koelbox. Het is een klucht met humor, een ‘criminalistische’ inslag en een vleugje romantiek. Reserveren is mogelijk via tel. 0523-658169/06 28809997 of mail naar vechttoneel@gmailcom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.