FC Ommen oefent tegen WVF

OMMEN – Om goed aan de tweede competitiehelft te beginnen speelt FC Ommen komende zaterdag een oefenwedstrijd tegen WVF, letters die staan voor Westenholte-Voorst-Frankhuis.

De bezoekers spelen een niveau hoger dan de thuisclub, komen uit in klasse 2H Oost en doen bovenin mee. Een mooie graadmeter voor trainer Mike Kelly. De oefenpartij op sportpark Westbroek heeft een afwijkend aanvangstijdstip, namelijk 12.30 uur.

Voor FC Ommen begint de tweede competitiehelft op papier loodzwaar. Op 20 januari reist de ploeg van trainer Mike Kelly af naar Zwolle. Op sportpark Ceintuurbaan, in de schaduw van het stadion van PEC Zwolle staat de Vechtdalploeg tegenover Be Quick ’28. De thuisploeg is de voornaamste uitdager van koploper FC Meppel, dat een week later op bezoek komt in Ommen.

FC Ommen staat momenteel op een veilige plaats in de middenmoot, maar met de versterkte degradatieregeling blijft het uitkijken geblazen. Aan het eind van de rit zullen de nummers twaalf en dertien rechtstreeks degraderen naar de vierde klasse. De nummers negen tot en met elf van de eindlijst mogen in de nacompetitie proberen de status van derdeklasser te behouden. Zie www.fcommen.nl

 

Tekst: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.