FC Ommen luidt het nieuwe jaar in en eert waslijst aan jubilarissen

0271479_FC_Ommen_-_60_jaar.jpg

OMMEN – Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar hield voetbalclub FC Ommen in de ochtend een snertloop voor alle leden, ’s middags gevolgd door de nieuwjaarsreceptie in clubgebouw ‘Weerkomm’n’.

Niet alleen de animo voor het sportieve gedeelte was enorm, ook de middagbijeenkomst werd druk bezocht door leden, sponsoren en een afvaardiging van het college van burgemeester en wethouders. Na de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Hugo Janse in een stampvol clubbastion, is een flink aantal jubilarissen in het zonnetje gezet, omdat ze 25 jaar of langer verbonden zijn aan de club. Na een korte toespraak, met voor elke jubilaris een persoonlijk, mondeling tintje ontving elke jubilaris een speldje en een bos bloemen. Vanzelfsprekend werd er nadrukkelijk geproost op een gezond, voorspoedig en sportief 2024.

De jubilarissen

* 25 jaar: Mathijs de Lange, Anja Tip-Petter, Stefan Herbrink, Frank Schonewille, Jesper van de Meeberg, Rudie Petter, Irma Buitenhuis-Dunnewind, Wilmer Makkinga, Floris Schinkelshoek, Jan Meulenkamp en Isabelle Schinkelshoek-Woesthuis.

* 40 jaar: Rob Meulenkamp, Jan Henk Soenveld, Onno Pierik, Herman Koggel, Bram Hoving, Renske van Ommen-Daman, Ferdinand Dunnewind en Rob Meulenkamp.

* 50 jaar: Erwin Dragt, Hans Bakker, Henk Jaspers, Ina Makkinga-Spijkers, Jan Willems en Gerrit Woertink.
Het klapstuk was natuurlijk het stilstaan bij de kanjers die liefst 60 jaar verbonden aan FC Ommen en zijn voorlopers OZC en OVC ’21

* 60 jaar, te weten: Dinant Zandman, Johan Kosters, Wim Woertink, Theo Boevenbrink, Gerrit Willems, Bertus Zijsveld, Sander ‘Capello’ Schuldink en Henk Steen.

Er was opvallend veel animo voor de nieuwjaarsreceptie van FC Ommen op
de eerste zaterdag van het nieuwe jaar.

Meer foto's

De eerste activiteit van het nieuwe jaar bij FC Ommen bestaat gewoontegetrouw uit het meedoen bij de snertloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.