Expositie Julia Schepers en Carel Loman in gemeentehuis Dalfsen

0272091_X_-_Tekening_Julia_Schepersdame.jpg
Tekening Julia Schepers

DALFSEN – Julia Schepers en Carel Loman exposeren tot woensdag 28 februari in de foyer van het gemeentehuis. De tekeningen en schilderijen zijn te bekijken tijdens openingstijden van het gemeentehuis. Deze zijn te vinden op www.dalfsen.nl.

Julia Schepers is 12 jaar oud en tekent portretten met grafietpotloden en houtskool. Julia komt uit Dalfsen en zit in de eerste klas van het VWO op het Agnieten College. Naast school tekent en voetbalt ze graag. Dit heeft ze kunnen combineren door een aantal portretten van voetballers te maken. Onder andere die portretten zijn tijdens de expositie in het gemeentehuis te bekijken. Zij tekent al bijna haar hele leven. De laatste jaren zijn haar portretten steeds realistischer geworden. Ze tekent graag portretten van mensen die haar aanspreken en inspireren. Haar werk is ook te bekijken op haar Instagram: juliaschprs

Carel Loman

Carel Loman heeft een eigen atelier aan de Van Lentestraat in Dalfsen en exposeerde al vaker tijdens Kunst om Dalfsen en op veel andere locaties. In het gemeentehuis exposeert de kunstenaar met een kleine selectie van zijn schilderijen die hij de afgelopen 20 jaar maakte. Zijn werk is gevarieerd in thema’s en sferen, van figuratief tot bijna abstract geschilderd met olieverf op doek. In zijn schilderijen geeft Carel Loman de dingen uit onze leef- en gedachtewereld zo weer, dat er een ‘eigen’ positieve wereld ontstaat.

Carel studeerde af aan drie kunstacademies in verschillende disciplines: Grafische Vormgeving aan de Academie voor Kunst en Industrie te Enschede, Tekenen/Schilderen/Handvaardigheid en Kunstgeschiedenis aan de Academie Minerva in Groningen en Ruimtelijke Vormgeving aan de Rietveldacademie in Amsterdam.
Het werk van Carel Loman is ook bekijken in zijn atelier ‘Lommerloo’ aan de Van Lentestraat 70 in Dalfsen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.