De Voedselbank is op zoek naar hulp

0271241_Voedselbank.jpg

DALFSEN – De Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij een actie die de Voedselbank houdt samen met Albert Heijn Dalfsen en Nieuwleusen. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari kunnen de vrijwilligers overdag in beide winkels wel wat extra hulp gebruiken tijdens een actie die loopt van 29 januari tot en met 4 februari. De werkzaamheden bestaan uit: klanten voorzien van een productenlijst en eventueel het ordenen van gedoneerde producten. Het gaat om blokken van twee uur, tussen 10.00 en 18.00 uur. Wie wil helpen, kan meer informatie opvragen of zich aanmelden bij Ada Dierkx, coördinator acties, tel. 06-13767843 of via: adierkx@xs4all.nl.

Archieffoto

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.