‘De reis van spullen’

DALFSEN – Op 30 januari om 20.00 uur houdt de GroeneKerk Dalfsen ‘De Reis van Spullen’ in De Overkant. Het is een bijeenkomst die de impact van alledaagse spullen op de samenleving onder de aandacht brengt. Paul Schenderling deelt via een online bijdrage inzichten over ‘spullenverslaving’ en hij zet aan tot bewustwording en actie. Belangstellenden worden uitgenodigd door de werkgroep GroeneKerk Dalfsen om verder door te praten en plannen te maken voor bijvoorbeeld: een maand minder plasticverbruik, het opzetten van een deelplatform voor gereedschap, (gala)kleding, bakfietsen, of het opzetten van een repaircafé. Opgeven voor deze bijeenkomst kan via: groenekerk@outlook.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.