De Kleine Kunst speelt ‘Die lieve oom Ferdinand’

DALFSEN – In de Overkant staat toneelvereniging ‘De Kleine Kunst’ op diverse data met het blijspel ‘Die lieve oom Ferdinand’ op de planken. Het vertelt het verhaal van de rijke oom Ferdinand die na zestig jaar in Amerika terugkeert naar zijn geboortegrond, de oude Strubbenhoeve. Hilariteit en ontroering komen samen in dit Sallands-talige stuk met een vleugje Engels. Er zijn nog kaartjes verkrijgbaar voor vrijdag 26 januari, zaterdag 27 januari en vrijdag 2 februari. Aanvang 19.45 uur, de zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.dekleinekunstdalfsen.nl of via 06-30549585 (tussen 18.00 – 21.00 uur, niet op zondag).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.