Darttoernooi supportersvereniging USV

0272265_image0.jpeg

NIEUWLEUSEN – De alweer 19de editie van het darttoernooi bij USV, georganiseerd door de supportersvereniging van USV, is op naam geschreven van Dennis van der Veen.

Dennis, die al jaren met veel inzet, samen met medeorganisator Kevin Gort, dit toernooi organiseert, was in de finale te sterk voor Dennis Telman. Jarnick Lubbers maakte het podium compleet en werd daarmee derde in een deelnemersveld van 70 dartliefhebbers. Jarnick wist te winnen van Kristian Eikelboom. De titel van de verliezersronde werd op naam van Roelof Bloemert gezet. Het feit dat de keuken van USV op dit moment door verbouwing niet beschikbaar was, werd met enige creativiteit van de vrijwilligers opgelost. Darters en bezoekers hoefden zo niet met een lege maag naar huis te gaan. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.