Cursus ‘Doe meer met je DigiD’

0271463_PC.jpg
Foto: Pixabay.com

DALFSEN – Bibliotheek Dalfsen start deze week met de gratis cursus ‘Doe meer met je DigiD’. Deelnemers leren meer over hoe bepaalde zaken met de overheid via internet geregeld kunnen worden. Er wordt ingegaan op het aanvragen en op het gebruiken van DigiD en hoe de websites van de gemeente en de belastingdienst werken. Ook kan bijvoorbeeld de opbouw van de AOW of het pensioen worden ingezien. De cursus begint op 17 januari in het Anjerpunt Hoonhorst van 11.00 tot 13.00 uur en bestaat in totaal uit vier bijeenkomsten. Aanmelden kan in de bibliotheek, bij het infopunt, of via www.bibliotheekdalfsen.nl. In maart en april wordt de cursus ook in Dalfsen, Nieuwleusen, Oudleusen en Lemelerveld gegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.