‘Coming man’ cabaretier Jasper van der Veen in De Stoomfabriek

  0271730_Jasper_van_der_Veen_foto.jpg

  DALFSEN – In theater de Stoomfabriek staan ze trots te glimmen op zaterdagavond 20 januari om 20.30 uur. Want dan staat hij daar: Jasper van der Veen: de grote ‘coming man’ van het vaderlandse cabaret.

  Dit niet te missen podiumbeest neemt zijn publiek in een onafgebroken humoristische houdgreep van asymmetrische argumenten, grauwe grappen, halve herinneringen, pittige plannen, barstloze bespiegelingen, oeverloos geouwehoer en verpletterende verhalen.
  Alle prijzen die hij vergaarde na zijn studie politicologie laten zien dat hier niet zo maar een grappenmaker bezig is. Meteen al in een duoprogramma met Ronald Goedemondt na zijn debuutjaar 2020 wordt duidelijk dat hij een blijvertje is. De titel van zijn eerste programma: “Het dreigt volslagen goed te komen”, liet al meteen zien wat je mag verwachten: taalverwarring, contrasten en praten tot de draad knapt.
  Door zijn deelname aan het programma: ‘De slimste mens’ kreeg hij ‘smoel’ bij het grote publiek en kwam zijn carrière in een stroomversnelling. Het vraagt dus niet ten onrechte enige concentratie om de gedachtesprongen van de energieke spring-in-het-veld te blijven volgen, maar het loont volop de moeite. Dit avondje cabaret-zoals-het bedoeld-is, suddert nog lang door op de spaarstand van de beleving. Zo bezinkt dan alles wat de maatschappelijke waterdrager over het publiek heeft uitgestort en genieten bezoekers nog na van de bepaald niet boodschaploze tirades en redenaties.
  Jasper van der Veen: zaterdag 20 januari om 20.30 uur in De Stoomfabriek. Kaarten bij Primera, aan de zaal en via

  www.theaterdestoomfabriek.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.