Collecte Hersenstichting

0272071_Hersenstichting-QR.jpg

OMMEN – Van 29 januari tot en met 3 februari collecteren er vrijwilligers voor de Hersenstichting in de gemeente Ommen. In de wijken Alteveer, Vlierlanden en Laarakkers komen de collectanten met alleen een QR-code aan de deur, in de overige wijken is doneren zowel via de QR-code als in de collectebus mogelijk.

De vrijwillige collectanten halen geld op voor onderzoek en betere behandelingen voor mensen met een hersenaandoening. Meer dan vier miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. De lijst is groot, denk hierbij aan dementie, Parkinson, een beroerte, epilepsie, hersentumoren, een depressie of hersenletsel door een ongeluk, maar ook veel onbekende aandoeningen vallen hieronder.
Wie de collectant gemist heeft, kan een gift overmaken via de online collectebus op de website of de bijgaande QR-code scannen. Belangstellenden die collectant willen worden (kan al slechts één avond) kunnen vrijblijvend contact opnemen met: jacquelienwanders@gmail.com of tel. 06-20724442. Een online collectebus aanmaken en hiermee collecteren is eveneens mogelijk.

www.hersenstichting.digicollect.nl/hersenstichting

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.