Burgemeester Hans Vroomen herbenoemd in Ommen

0271040_HerbenoemingburgemeesterVroomenEA202312211946401.jpg

OMMEN – Hans Vroomen is voor een termijn van zes jaar herbenoemd als burgemeester van de gemeente Ommen. In de raadsvergadering van 21 december legde burgemeester Vroomen de eed af. Dit gebeurde ten overstaan van Andries Heidema, Commissaris van de Koning in de provincie Overijssel. In de raadsvergadering van 13 juli jl. adviseerde de gemeenteraad om de burgemeester voor te dragen voor herbenoeming. De raad gaf hierbij aan blij te zijn met hoe Vroomen het burgemeesterschap vorm gaf in woelige tijden: “Hij heeft zich laten zien als een burgervader voor iedereen. Zowel binnen de gemeente als daarbuiten.” Hans Vroomen (61) werd op 18 december 2017 burgemeester van Ommen. Een burgemeester wordt aangesteld voor een periode van zes jaar waarna herbenoeming mogelijk is. Het wordt daarmee zijn tweede termijn. Burgemeester Vroomen: “Ik ben erg blij met deze herbenoeming. Hier spreekt vertrouwen uit. Ik kijk ernaar uit om juist in deze tijd samen met de inwoners, de gemeenteraad en het college te mogen werken aan een Ommer gemeenschap waar mensen zich gehoord en gezien voelen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.